Lalə Mansurova Azad qızı

Ad, soyad, atasının adı :

• Lalə Mansurova Azad qızı

Təvəllüd

• 20.08.1993

Əlaqə :

• İş telefonu : (012) 498 94 40

Təhsil : Ali

• Bakı Dövlət Universiteti Fizika fakültəsi (Bakalavriatura)
  • Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti Fizika fənninin tədrisi metodikası və metodologiyası ixtisaslaşması (Magistratura)

İş fəaliyyəti ( Vəzifə, işlədiyi yer ) :

• 2020-ci ildən ADPU-nun Fizika fakültəsinin Fizikanın tədrisi texnologiyası kafedrasında müəllim

Tədris etdiyi fənlər:

• Ümumtəhsil kurikulumunun əsasları
  • STEAM

Mükafat və təltifləri:

• Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin 100 illik yubileyi ilə əlaqədar Fəxri Fərman. 19 noyabr 2021
  • “Experiental Learning Conference” at the European Azerbaijan School,Secondary Campus ,Baku,Azerbaijan from Dec 10,2021
  • Türkiyənin Qazi Universiteti tərəfindən təşkil olunan “Təhsildə ölçmə və Qiymətləndirmə” kursunun sertifikatı.2021
  • “ STEM and Modern teacher in our day ” Conference and implemented by Azerbaijan State Pedagogical University on November 30, 2019 in Baku, Azerbaijan. “Bilimsel Araştırmalar/ Scientific Researches” published in Ankara(Turkey) .
  • Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti, Fizika və texnologiya fakültəsi, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin “ Gələcəyə addım ” I Elmi konfransıının sertifikatı
  • Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti, Fizika və texnologiya fakültəsi, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin “ Gələcəyə addım ” II Elmi konfransıının sertifikatı
  • “Müasir təhsil sistemində İKT və informasiya savadlılığı”adlı İnternet imkanlarının online tədrisə tətbiqi,VEB2 alətlərindən istifadə sertifikatı.

Seçilmiş əsərləri :

• Kinematika”nın tədrisində “riyaziyyat-fizika” əlaqəsinin reallaşması. Fizika, riyaziyyat və informatika tədrisi. Elmi-nəzəri və metodik məcmuə, 2019.
  • Şagirdlərdə fiziki kəmiyyətlər arasında funksional asılılıq anlayışının yaradılması. Fizika, riyaziyyat və informatika tədrisi. Elmi-nəzəri və metodik məcmuə, 2019.
  • Ümumtəhsil orta məktəblərində STEAM dərs modelinin tətbiqi . Bilimsel araştırmalar.Elmi araşdırmalar/ Tezis və məqalələr toplusu/SCIENTIFIC RESEARCHE /Collection of theses and articles, 2021.
  • STEAM dərs modelinin planlaşdırılması. 7E modeli (Öyrənmə halqası). Fizika riyaziyyat təhsili reallıqlar, tələblər və perespektivlər, 2022.
  • “Kinematikanın əsasları” fəslinin planlaşdırılmasında fənlərarası əlaqənin nəzərə alınması. Chairman of international research center “Endless Light in Science” ,Almaty,Kazakhstan, 2022.
  • Ümumtəhsil orta məktəblərində “Hərəkətin qrafik təsviri” mövzusunun riyaziyyatla inteqrasiyası. “Endless Light in Science” ,Almaty,Kazakhstan, 2022.

ÜNVAN MƏLUMATLARI

Bakı, AZ1000,
Ü.Hacıbəyli küç., 68

XƏBƏRLƏRƏ ABUNƏ OLUN